SOUTĚŽ o autorské výrobky Lucie Ernestové  DUHOVÁ KOČKA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o autorské výrobky Lucie Ernestové DUHOVÁ KOČKA - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 22. 11. 22. 12. 2019

Obchod DUHOVÁ KOČKA v Pardubicích je plný inspirace a radosti.

Už více jak rok můžete v historickém centru Pardubic navštívit jediný obchod autorské tvorby Lucie Ernestové DUHOVÁ KOČKA a vstoupit do země her fantazie a tvořivosti.

U nás si vybere každý. Nabízíme zábavné i vzdělávací deskové hry rodinnou karetní hru Magicon pexesa a puclíky pro holky a kluky inspirační karty Cesta k sobě a Cesta životem originální kalendáře a diáře 2020 akvarelové vymalovánky bloky a lapače nápadů autorské tašky v mnoha provedeních aromaterapeutická mýdla a éterické oleje zrcátka magnety přívěsky a náušnice vánoční vystřihovánky a řadu novinek toaletní taštičky crossbody kabelky z kterých mrknutím oka uděláte batůžek dárkové čokolády komplimentky a mnoho dalších dárků pro radost.

DUHOVÁ KOČKA • Pernštýnská 13 PARDUBICE • po pá 10 18 h

Chcete-li vyhrát jeden z šesti autorských výrobků Lucie Ernestové odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 22.12.2019

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace