SOUTĚŽ o tři knižní novinky z nakladatelství EPOCHA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři knižní novinky z nakladatelství EPOCHA - www.chrudimka.cz

ZŘÍDLA

Pod našima nohama se nachází spousta věcí: třeba vodovody plynovody optické kabely metro… Teda to zrovna v Brně ne ale zato tam můžete narazit na magická Zřídla skryté zásobníky mocné energie. Jejich Strážcem se může stát každý kdo má dar a dokáže se na Zřídla napojit ať už je to holka z knihovny divný chlápek od vedle nebo třeba nenápadný uklízeč z nádraží. Moc Zřídla se dá využít všelijak třeba pro větší sílu štěstí lásku nebo tvoření úžasných věcí. Jenže teď mizí jedno Zřídlo za druhým a je jasné že za tím stojí někdo ze Strážců. A může to být kdokoliv. Stahují se mraky a hrozí válka o tenčící se zdroje magické energie.

Vítejte v magickém světě který by klidně mohl být tím naším.


HUSTEJ NÁŘEZ

Upíři proti mimozemšťanům. Kultovní série poprvé v obrázcích které znamenají komiks!

Dávné legendy které o nich kolovaly v různých civilizacích nelhaly. Možná že kdysi byli lidmi ale změnili se. Změnili se natolik že jako lidé už jenom vypadají. Říkají si Bratrstvo krve. Vyvolení kteří se živí lidskou krví. Nikdy se však k sobě nechovali jako bratři. Desítky klanů spolu po tisíciletí bojovaly o moc a vládu nad lidmi jejich územím a říšemi jež vznikaly a zanikaly podle toho jak ve své skryté válce vítězily jednotlivé klany. Dlouho se považovali za nejmocnější bytosti na světě. Jenže svět který znali byl jen malou součástí vesmíru. Z jeho nekonečných dálek se vynořili kartani jimž se jejich vlastní svět zdál malý a kteří se rozhodli ovládnout planetu Zemi a její obyvatele zotročit. Invaze se cizincům podařila. Měli vyspělou techniku a zbraně které ty lidské stonásobně předčily. Ovšem svět který ovládli už své vládce měl. A ti se na rozdíl od lidí tak lehce podrobit nenechali.


VE STÍNU MAGIE

Magie je bezvadná věc. Můžete si přičarovat štěstí zdraví nebo sukubu která vám bude po vůli. Ale taky se všechno může v jednom okamžiku zvrhnout a vy proti sobě poštvete síly které jsou tak staré a temné že vás mohou přivést k šílenství. Magie tvoří základ fantasy kánonu ale tahle sbírka vám ukáže že i tak tradiční téma vás v mnohém dokáže ještě zatraceně překvapit.

Antologie dua Hokr Kyša si prorazily cestu k tisícům čtenářů a ukázaly jim kouzlo české fantastiky. Ve stínu magie jejich představení nové generace českých autorů završuje a vy prostě chcete být u toho.


Chcete-li vyhrát jednu ze tří knižních novinek nakladatelství EPOCHA odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 4.12.2019

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace