SOUTĚŽ o vstupenky na GREGORIAN 2020 do Pardubic - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na GREGORIAN 2020 do Pardubic - www.chrudimka.cz

Utíká to utíká. Gregorian vydali první album Masters Of Chant na sklonku roku 1999 a v roce 2000 vyrazili na první světové turné. Album zaznamenalo celosvětový úspěch a prodalo se ho neuvěřitelných tři miliony kusů. Chris Tickner jeden z úžasných zpěváků k tomu říká: „V roce 1999 jsme točili první desku. Když byla hotová tak jsme si všichni řekli že je strašná a nikdo to nemůže koupit. Za pouhé 3 měsíce mne pozvali do televize jako hosta pořadu Hudba pro miliony. Prodalo se více než milion alb Masters Of Chant pouze v Německu neskutečné.'

Za 20 let Gregorian odehráli více než 3 000 koncertů ve 106 zemích které navštívilo přes 12 milionů fanoušků. Aktuální výroční turné 20/2020 Anniversary Tour zahrnuje také 5 koncertů v Česku které se uskuteční v lednu v Brně a poté v březnu v Ostravě Praze a Pardubicích. Koncerty přinesou osvědčené hity v podání Gregorian a Amelie Brightman ale také spoustu překvapení například skvělé speciální hosty jakými jsou Narcis či Eva Mali a fanoušci se prý mohou těšit ještě na další velká překvapení.

Jsou bezpochyby jedním z nejúspěšnějších hudebních seskupení současnosti. Jedinečné provedení kultovních popových a rockových písní roucha mnichů dokonalý zpěv úžasné efekty a pozitivní emoce to vše dohromady přináší posluchačům a návštěvníkům koncertů neopakovatelný zážitek. Za 20 let svého působení na hudební scéně se Gregorian stali jednoznačně nejlepší chorálovou skupinou světa. 8 úchvatných klasicky školených hlasů podpořených vynikajícími hudebníky to je hudební skupina která dovedla svou hudbu až k magické dokonalosti každý nástroj a hlas mají své nezaměnitelné místo a tvoří dokonalou harmonii. Světové hity upravené do jedinečné gregoriánské podoby přepraví posluchače do jiného časoprostoru a inspirují každého k přemítání nad svým životem.

Chcete-li vyhrát vstupenky na GREGORIAN 2020 do Pardubic odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 23.11.2019

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace