SOUTĚŽ o rodinnou hru RAILROAD INK - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o rodinnou hru RAILROAD INK - www.chrudimka.cz

Vytvářejte cesty sbírejte body

Railroad Ink je chytrá a svižná hra pro celou rodinu. Hoďte kostkami a nakreslete cesty na svůj herní plán. Vytvářejte dopravní cesty kterými propojíte výjezdy abyste na konci hry získali co nejvíce bodů. Toužíte-li po větších výzvách využijte dvou rozšíření která jsou součástí balení.

Railroad Ink je k dispozici ve dvou edicích každá obsahuje jinou sadu 4 rozšiřujících kostek. Tyto edice se dají navzájem kombinovat a hra se tak dá hrát až ve 12 hráčích.

Hra Railroad Ink Azurově modrá edice obsahuje: 6 herních plánů 2 kostky cest 2 kostky řek 2 kostky jezer 6 popisovačů a pravidla.

Hra Railroad Ink Ohnivě rudá edice obsahuje: 6 herních plánů 4 kostky cest 2 kostky lávy 2 kostky meteoritů 6 popisovačů a pravidla.

Chcete-li vyhrát jednu z edic rodinné hry RAILROAD INK odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 13.10.2019

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace