SOUTĚŽ o čtyři herní novinky z vydavatelství GRANNA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o čtyři herní novinky z vydavatelství GRANNA - www.chrudimka.cz

Monster park

Rodinná hra pro nebojácné milovníky zábavních parků. Pořizujte si do svého parku různé příšery a zároveň se snažte vyhovět požadavkům návštěvníků. Kdo to dokáže nejlépe získá nejvíce bodů a vyhraje!

Stávají se z vás manažeři nově vznikajících parků příšer. Snažíte se kupovat karty prapodivných tvorů obývajících různá prostředí a vylepšujete svůj park tak abyste splnili co nejvíce požadavků náročných návštěvníků. To však vyžaduje rozumné hospodaření s rozpočtem. Zábavná dynamická hra s jedinečným grafickým ztvárněním učí děti od 7 let strategicky myslet odhadovat riziko plánovat i operativně měnit cíle.

Obsah balení:

hrací plocha
4 plochy parku
90 karet příšer
15 karet vylepšení
16 karet turistů
45 žetonů bodů
startovací příšera
návod


Tvarohrátky

Poutavá karetní hra v níž musí hráči předvést bleskový postřeh rychle se zorientovat v kartách na stole a popadnout tu která dává nejlepší odpověď na danou otázku. Ale pozor tvary a barvy si s námi často zahrávají…

Jeden z hráčů vytáhne ze speciální krabičky kartu s obrázkem. Na obrázcích jsou postavy zvířata stavby a další věci. Všechny obrázky se skládají ze základních geometrických tvarů různé velikosti a barev. Jakmile je karta s obrázkem vytažena z krabičky nesmíte ztratit ani sekundu! Hra obsahuje tři různé varianty odstupňované podle věku a pomůže zlepšit soustředění i rychlost reakcí celé rodiny.

Obsah balení:

54 karet s obrázky
15 karet volby
speciální krabička na karty
návod


Gangster City

V této napínavé hře si musíte z karet vyvodit správné závěry a doložit kdo je vaším podezřelým čím zločin spáchal kde se to stalo a jaký měl motiv. Vítězem se stává hráč který jako první správně vytipuje a zatkne dva zločince.

Městem se šíří vlna kriminality se kterou si policie neví rady. Aby situaci zvládl potřebuje komisař Čestmír Chytil vaši pomoc. Je třeba vyslechnout svědky shromáždit důkazy a poslat zločince za mříže. Napínavá hra která procvičí vaše schopnosti logicky uvažovat a vyvozovat správné závěry obsahuje i tipy ke zvýšení obtížnosti nebo variantu pro jednoho hráče či kooperativní hru.

Obsah balení:

54 karet případů
6 stojánků na karty
návod


Heslo!

V této bláznivé párty hře se uplatní kreativita postřeh a rychlé myšlení. Zvítězí tým který dokáže v časovém limitu uvést co nejvíce hesel k danému tématu a s určeným písmenem na příslušné pozici.

Hráči se rozdělí do dvou družstev a rozloží karty s písmeny pozicemi a tématy. Úkolem obou týmů je uvést co největší počet hesel která vyhovují dané kategorii a obsahují určené písmeno na příslušné pozici. Všichni členové týmu vymýšlejí hesla najednou a vše navíc probíhá v tísni časového limitu odměřovaného přesýpacími hodinami. Bláznivá párty hra prověří vaši kreativitu postřeh i rychlé myšlení.

Obsah balení:

16 karet pozice
18 karet bodování
56 karet témat/písmen
24 značek
přesýpací hodiny
návod


Chcete-li vyhrát jednu ze čtyř herních novinek z vydavatelství GRANNA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 20.9.2019

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace