SOUTĚŽ o vstupenky na Kunětické vinobraní 2019 - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na Kunětické vinobraní 2019 - www.chrudimka.cz

Kunětické vinobraní v letošním roce již 7. ročník se koná v sobotu 21. září 2019 v celém areálu hradu Kunětická hora. Nádherná akce která každý rok přivítá více jak čtyřtisícovou návštěvu si právem zasloužila své skvělé jméno a tradici. Návštěvníci vinobraní mají možnost se seznámit s produkcí více než 20 českých i zahraničních vinařství. V rámci doprovodného programu je připraveno hudební akustické vystoupení v prostoru 'u studny” na nádvoří bude hrát celé odpoledne cimbálovka. Ani v letošním roce nebudou chybět ukázky lidových řemesel lukostřelby a další zpestření. Pro děti jsou připraveny speciální atrakce a aktivity v dětské zóně. Samozřejmostí jsou různé staročeské speciality v rámci bohatého občerstvení.

I letos v rámci Kunětického vinobraní bude součástí akce zastávka roadshow Regionální potraviny Pardubického kraje. Zároveň zde proběhne slavnostní předání certifikátů a plaket oceněných výrobků cenou Regionální potravina za rok 2019 a předání certifikátů výrobkům oceněným cenou Předsedy Hodnotitelské komise. Dále v rámci 'Centra Regionální potraviny” budou k ochutnání i prodeji oceněné výrobky.

Přijďte ochutnat vína nejvyšší kvality!

Chcete-li vyhrát vstupenky na Kunětické vinobraní a balíčky Regionálních potravinodpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 16.9.2019

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace