SOUTĚŽ o deskovou hru DRAČÍ PALÁC - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru DRAČÍ PALÁC - www.chrudimka.cz

Dračí palác — nejstarší a nejdůležitější centrum moci v celé říši — upadá. Jeho moc a vliv klesají již celá desetiletí a když nyní ztratil přízeň mocného dračího stařešiny lidé začali opouštět město a hledat nový domov kde by mohli prožít dlouhý a spokojený život. A vy vládci okolních říší jste více než ochotni je přivítat! Je to vaše šance vymanit se ze stínu Dračího paláce a získat moc. Dokážete si ale získat důvěru a podporu všemocných duchů? Zvládnete si získat přízeň dračího stařešiny? Postavíte nový Dračí palác?

Dračí palác je hra která se volně inspiruje tradiční čínskou hrou Mahjong. Sbírejte kameny z hroutícího se Dračího paláce a použijte je k vytvoření vlastního paláce. Vytvářejte sady kamenů stejného druhu a na jejich vrcholcích stavte svatyně čímž získáte body. Požádejte duchy o pomoc a rozpoutejte jejich plnou sílu. Pozor však na požadavky dračího stařešiny které musíte splnit abyste dosáhli na vítězství!

Chcete-li vyhrát deskovou hru DRAČÍ PALÁC odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 15.8.2019

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace