SOUTĚŽ o tři audioknihy z vydavatelství OneHotBook - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři audioknihy z vydavatelství OneHotBook - www.chrudimka.cz

Řbitov zviřátek

Někdy je lepší být mrtvý…

Doktor Louis Creed našel konečně ten pravý domov pro svou rodinu. S ženou a dvěma dětmi se přestěhoval z Chicaga do velkého domu uprostřed venkovské krajiny v Maine. Radost mu trochu kazí jen blízká rušná silnice. Ale okolní lesy v sobě skrývají něco daleko nebezpečnějšího. Něco co číhá za neuměle stlučenou branou z omšelých prken na níž je sotva čitelný nápis s pravopisnými chybami…

Předloha filmu Řbitov zviřátek s Jasonem Clarkem v hlavní roli režie: Kevin Kölsch Dennis Widmyer který vstoupil do českých kin 11. dubna 2019.

„Ze všech románů které jsem kdy napsal mi tenhle pořád připadá nejděsivější.' Stephen King


Maigret na dovolené

Jsem zde na dovolené. Nejsem pověřen žádným vyšetřováním.

Od pobytu v malém francouzském letovisku Les Sables d'Olonne si komisař Maigret slibuje především odpočinek. Pak je ale konfrontován se snad nejtragičtějším případem své kariéry který začne podivným vzkazem: Pro smilování boží požádejte o návštěvu u pacientky na čísle 15. Najde ho v kapse po návratu z nemocnice kde museli kvůli zánětu slepého střeva nečekaně hospitalizovat paní Maigretovou. Než ovšem stihne přání vyhovět dívka z pokoje číslo patnáct zemře.



Dívka která upíjela měsíc

Měsíční svit je čiré kouzlo. Zeptejte se koho chcete.​

Každý rok obětují lidé v Protektorátu jedno novorozeně čarodějnici žijící v hlubokých lesích aby ochránili město před zlými kouzly. Jenže čarodějnice Xan není krutá o opuštěné dítě se postará nakrmí ho výživnou hvězdnou září a najde mu novou rodinu na druhé straně lesa. Avšak jednou se novorozená holčička omylem napije svitu měsíce a v její krvi začne kolovat magie. Xan tedy děvčátko pojmenuje Luna a vychová jej sama. Ale jak se blíží dívčiny třinácté narozeniny kouzla začínají vyplouvat na povrch a Luna se nakonec bude muset postavit skutečnému zlu.

Příběh obdržel prestižní Newberyho Cenu 2017 a získal mnoho dalších ocenění od literárních institucí časopisů a knihoven.

Chcete-li vyhrát jednu ze tří audioknih z vydavatelství OneHotBook odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 7.8.2019

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace