SOUTĚŽ o vstupenky na KELTSKOU NOC v Harrachově - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na KELTSKOU NOC v Harrachově - www.chrudimka.cz

Ve dnech 8. 10. srpna 2019 se uskuteční na doskočišti Mamutího můstku v Harrachově další ročník legendárního festivalu Keltská noc. Festival si připisuje hned dvě výjimečnosti oproti jiným akcím a to za festival s nejlepším výhledem a festival pořádaný v nejvyšší nadmořské výšce v ČR! Kde jinde tohle všechno najdete!

Ve čtvrtek 8.8. odstartuje večírek pro nedočkavé a kapely VYPSANÁ FIXA VHS MZH Daily Coffee Až naprší a Uschne.

Páteční zahájení bude tradičně patřit Krkonošské Dechovce a dále se na dvou podiích během dvou dnů vystřídají: TŘI SESTRY MONKEY BUSINESS DYMYTRY IVAN MLÁDEK A BANJO BAND VISACÍ ZÁMEK PRAGO UNION KRUCIPÜSK PLEXIS DOCTOR P.P. KOMUNÁL SPS E!E PIPES AND PINTS KOHOUT PLAŠÍ SMRT XAVIER BAUMAXA THE FIALKY ZNOUZECTNOST LETY MIMO APPLE JUICE TOTÁLNÍ NASAZENÍ DERATIZÉŘI a kníže pornofolku ZÁVIŠ.

Chcete-li vyhrát 3x 2 vstupenky na KELTSKOU NOC v Harrachově odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 3.8.2019

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace