SOUTĚŽ o vstupenky na festival NA JEDNOM BŘEHU - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na festival NA JEDNOM BŘEHU - www.chrudimka.cz

Kultovní hudební festival Na jednom břehu se letos dočká hned několika premiér. World music festival se rozroste o Art & Food festival pozve čerstvými cenami Anděl ověnčenou Báru Polákovou a poprvé zde také zahrají přední umělci z Iránu a Izraele. Mottem letošního ročníku je proto název jedné ze skladeb legendárních J.A.R. která výročním koncertem oslaví v Hradci Králové svoje třicátiny. 'Dokáže basová kytara Fender usmířit národy?”

Ve festivalovém programu nejvíce září hvězda izraelské indie-rockové scény kapela The Paz Band s výtečnou Gal de Paz přezdívanou 'hebrejská Janis Joplin”. Rytmy blízkého východu zvukem sto strunného cimbálu a ohromujícím hlasem iránské zpěvačky Elia Kamal zasvítí trio Light in Babylon.

Špičky česko-slovenské žánrové hudby letos reprezentuje legenda návykového funky kapela J.A.R. včele s Danem Bártou Romanem Holým Otou Klempířem a Michaelem Viktoříkem. Zcela poprvé v Hradci živě vystoupí andělsky ověnčená Barbora Poláková & band dále kladenské Zrní brněnské Květy jednočlenný sebesmyčkující orchestr Omnion elektronické trio Slow Motion a drsní bluesmani Beans & Bullets ze Slovenska.

Na jednom břehu není jen festival ale způsob vnímání života který reflektuje situaci ve společnosti. Proto vybírá dramaturgii nejen dle oblíbenosti ale též na základě osobnosti a morálního kreditu samotných umělců. Festival se letos rozroste o Art & Food festival. Po celou sobotu bude volně přístupný v parku Orlického nábřeží všem kteří budou chtít spolu s hudební inspirací zažívat i světovou kuchyni artistní vystoupení nebo hudební dílny pro dospělé i děti.

Festival Na jednom břehu se koná v pátek i sobotu 24. 25. 5. 2019 v Hradci Králové v Letním kině Širák. Jednodenní vstupenky za 450 Kč a dvoudenní za 800 Kč jsou v prodeji na www.hkpoint.cz. Více informací získáte na festivalovém webu www.najednombrehu.cz

Navštivte festivalový FACEBOOK pro aktuální komunikaci: https://www.facebook.com/events/1731282560301592/

Chcete-li vyhrát vstupenky na hudební festival Na jednom břehu odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 20.5.2019

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace