Dubnová soutěž o tělovou kosmetiky BB Green Vitality Cocktail - www.akademie.inhair.cz

Dubnová soutěž o tělovou kosmetiky BB Green Vitality Cocktail - www.akademie.inhair.cz

Internetový magazín o vlasové pleťové a tělové kosmetice INHAIR AKADEMIE vyhlašuje dubnovou soutěž. Soutěžit budeme o kosmetický balíček produktů BB Green Vitality Cocktail od značky Rivit. Kosmetický balíček v hodnotě 910 Kč zahrnuje BB Green Vitality Cocktail revitalizační sprchový gel 480 ml revitalizační pleťový krém 50 ml a zeštíhlující tělový krém 200 ml.

Principem soutěže je správně odpovědět na tři soutěžní otázky a společně se jménem a příjmením adresou a telefonním číslem zaslat správné odpovědi na e-mail soutez@inhair.cz.

BB Green je inspirována zdravým životným stylem který reprezentují ovocné a zeleninové smoothie. Rivit BB Green miluje Zemi a její ovoce přírodní a organické složky zeleninové mixy životní prostředí a zdravý životní styl. Všechny tyto aspekty vkládá do vývoje produktů pečujících o naše tělo. Všechny složky jsou z 90 až 97 % přírodního původu bez zohlednění vody. Přírodní znamená že jsou odvozeny z rostlin a minerálních solí a nejsou získávány synteticky. Produkty jsou 100% vegan. Produkty neobsahují parabeny parafín sulfáty SLS a SLES a geneticky modifikované přísady.

 

Datum ukončení soutěže: 30.4.2019

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace