Dubová soutěž Jaro je tu! - www.mom4moms.cz

Dubová soutěž Jaro je tu! - www.mom4moms.cz

Konečně se dá trávit spoustu času venku bez omrzlin rampouchů u nosu a sněhulí! Sluníčko už začíná pěkně hřát kvetou narcisy a sněženky a my jsme pro vás na duben připravili soutěž která vás jenom utvrdí v tom že je tu konečně zase po roce JARO! Ať už vyrazíte do Stromovky na Šíbeňák do městkého parku nebo na výlet na prodloužený víkend v naší soutěži se vybere každý tu svou výhru. 

Můžete se těšit na výletní balíčky děstké kosmetiky Baby sebamed. Ta se téměř 40 let věnuje vyrobě kosmetiky pro citlivou pleť a jemnou pokožku miminek. Obchod 22.cz | FREE TIME SHOP který na Letné i online prodává spoustu neobyčejných kousků na venkovní i indoorové hry pro vás vybral ty nejlepší venkovní házedla. Česká značka PONY pro vás má připravenou obrovskou krabici kvalitní stavebnice z bukového dřeva ze které se dají postavit opravdu povedené kousky třeba kočárek auto nebo koloběžku!

Tak hurá ven!

 

Datum ukončení soutěže: 30.4.2019

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace