SOUTĚŽ o tři naučné vzdělávací hry pro děti - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři naučné vzdělávací hry pro děti - www.chrudimka.cz

SLEDUJ A NAJDI Slabiky

Postřehová hra pro 2 6 hráčů od 7 let.

Hledej dva stejné slabiky nebo dvojhlásky na dvou kartách. Budeš potřebovat OSTŘÍŽÍ OKO! Utkej se se soupeři a poměř svůj postřeh ve třech různých variantách hry. Při hře si skvěle potrénuješ písmenka a čtení slabik.

SLEDUJ karty ležící na stole a NAJDI nejrychleji dvojhlásku která je společná pro dvě karty. Pokud se ti to podaří jako prvnímu získáš tento pár karet na svou hromádku. Vyzkoušíš a zdokonalíš nejen svůj postřeh ale i rychlost jak vykřikneš že jsi objevil dvě stejné slabiky. Získej co nejvíce párů karet a staň se absolutním vítězem.

Hra pomáhá trénovat a zlepšovat také zrakovou percepci. Ta je důležitá pro orientaci v prostoru a chápání různých souvislostí.

Vývoj mozku a jeho udržení v dobré formě vyžaduje neustálé cvičení. Hra Sleduj a najdi-SLABIKY zaručuje skvělou zábavu plnou emocí a současně rozvíjí soustředění vnímavost a pozornost.


Bezpečně na kole ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ

Ocenění HAČKA ROKU 2018 v ČR-3.místo. Nezbytná hra pro každého malého cyklistu. Je výbornou příležitostí pro děti od 7 let k úvodnímu seznámení s pravidly než vyrazí do opravdového silničního provozu. Dospělí si zopakují co by měli o dopravě vědět a dokonce často zjistí že ne vždy se chovají správně!


Každý malý cyklista a chodec se při pohybu po hrací ploše seznamuje s významem dopravních značek a pravidly jízdy přitom se učí na vlastních chybách. Bohaté příslušenství používané v této hře zaručuje zajímavé a atraktivní spojení učení se zábavou!

Opakované hraní hry zajistí zlepšení znalostí o silniční dopravě a zvýšení jistoty malých cyklistů při pohybu v silničním provozu.

Necháš si dát pokutu nebo se naučíš pravidla?

BENEFITY HRY:

vhodná i pro výuku ve školách

učení pravidel bez nebezpečí nehody

na vlastních chybách se učí děti nejrychleji

hra využívá aktuální platná dopravní pravidla



Hra školou® SPRÁVNÝ ČAS

Ocenění Hračka roku 2018-3.místo. Naučná hra pro děti od 5 let pomocí níž se děti učí zábavnou formou poznávání hodin tím že přiřazují kartičky ke správnému času. Tvar dílku puzzle jim napoví.

Hra přirozeně rozvíjí pozorovací a kombinační schopnosti trénuje postřeh a pomáhá malým dětem učit se a rozeznávat čas.

BENEFITY:

Rozvíjí paměť

Pomáhá zlepšovat motoriku a soustředění

Rozvíjí pozorovací a kombinační schopnosti

Chcete-li vyhrát jednu ze tří naučných vzdělávacích her pro děti odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 17.4.2019

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace