Březnová soutěž ážitky pro radost - www.mom4moms.cz

Březnová soutěž ážitky pro radost - www.mom4moms.cz

Vyražte za zážitky kulturou a vzděláváním! Připravili jsme pro vás soutěž plnou vstupenek a kurzů která vás zaručeně potěší!

Jestli máte dítě ve věku od 6 do 12 let soutěžte pro něj o přihlášku na Veselý příměšťák příměstský tábor s využitím několika kreativních směrů: výtvarného umění hudby tance a zpěvu.

Dále můžete vyhrát rodinné vstupenky do planetaria na jakýkoliv vámi vybraný pořad. Planetárium Praha Štefánikova hvězdárna a Hvězdárna Ďáblice spojily své síly aby Vás pod značkou Planetum rozmanitými způsoby co nejblíže přiblížily k vesmíru a poskytly vám ještě lepší zážitky. Můžete s námi vyrazit do Divadla kouzel Pavla Kožíška nebo vyhrát rodinnou vstupenku do Zrcadlového labyrintu které se nachází v přízemí Divadla kouzel Pavla Kožíška. Muzeum rekordů a kuriozit Pelhřimov do soutěže věnovalo 10 rodinných vstupenek.

V uměleckém Studiu Jandova absolvujete jeden kurz: pěvecký nebo lekci klavíru. Agentura Play Day vám uspořádá lekci na přání v hodnotě 600 Kč z oblasti vzdělávání hudby jazyků pohybu a výtvarna.

 

Datum ukončení soutěže: 31.3.2019

Kategorie: Zážitky & dovolená


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace