SOUTĚŽ o rodinnou hru CATAN  ŘÍŠE INKŮ - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o rodinnou hru CATAN ŘÍŠE INKŮ - www.chrudimka.cz

Populární rodinná desková hra Catan Osadníci z Katanu se rozrostla o samostatně hratelnou hru Říše Inků.

Vaším úkolem bude zakládat v jihoamerických horách vesnice a města. Věnujte se výnosným obchodůms rybami kokou a peřím. Rozšiřujte svou síť silnic a zlepšujte se v boji. Jen tak dovedete své kmeny na vrchol civilizace.

Ovšem již brzy poté pohltí vaše první stavby divoká džungle čímž vzniknou atraktivní území pro vesnice konkurujících kmenů. Dokážete svou civilizaci rozvíjet dostatečně rychle?

Oblíbené prvky známé ze hry Catan Osadníci z Katanu se v této samostatné hře dočkaly tematického rozšíření. Nově máte možnost přebírat území pro budování vesnic a měst což vyžaduje abyste neustále přizpůsobovali svoji strategii aktuální situaci.

Říše Inků je samostatně hratelná hra. Nejedná se o rozšíření základní hry Catan Osadníci z Katanu.

Hra Catan Říše Inků obsahuje: 29 polí krajiny 8 dílů rámu 27 žetonů s čísly 4 desky kmenů 44 žetonů rozvoje 2 karty výhod 4 přehledové karty 100 karet surovin 36 karet zboží 20 akčních karet 68 herních figurek 16 figurek houštin figurku zloděje 2 hrací kostky 3 zásobníky na karty 5 úložných sáčků almanach a pravidla.

Chcete-li vyhrát rodinnou hru CATAN Říše Inků od vydavatelství ALBI odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 13.3.2019

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace