SOUTĚŽ o dva turistické průvodce z řady Rough Guides - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dva turistické průvodce z řady Rough Guides - www.chrudimka.cz

Kostarika
Unikněte každodennosti a zamiřte do Kostariky!

Nejnavštěvovanější destinace Střední Ameriky je díky své dlouhé demokratické tradici oázou politické stability. Turisté libující si v poznávacích zájezdech zůstanou jistě hned po příletu v hlavním městě San José aby si vychutnali atmosféru a prohlédli muzea galerie divadla či navštívili skvělou zoologickou zahradu. Ti kdo se rozhodnou dovolenou prolenošit zamíří na báječné pláže u Tichého oceánu nebo u Karibského moře. Můžete se také vypravit k sopce Arenal nebo navštívit deštný prales Corcovado případně vyrazit na místa kde kožatky velké kladou vejce. Je to rarita která láká odborníky i obyčejné turisty.

Erudovaný autorský tým představuje prověřená místa kde se můžete zastavit která je třeba vidět a zároveň poskytne přehlednou nabídku ubytování či stravování. Na své si přijde každý. Na seznamu jsou luxusní hotely i ubytovny se společnými ložnicemi pro baťůžkáře kteří mají hluboko do kapsy. V noci pak všichni mohou vyrazit za zábavou a protancovat se k ránu v rytmu salsy nebo reggae v podnicích jejichž výčet je rovněž nepřeberný.

V průvodci samozřejmě nechybí spousta podrobných map barevné fotografie i tipy na túry a výlety.

Kambodža
Prozkoumejte Kambodžu s nejchytřejším a nejpoutavějším průvodcem na trhu.

Experti Rough Guides za vás udělali všechnu těžkou práci: vyhledali nejlepší ubytování ochutnali nejlahodnější khmérské jídlo a důkladně pročesali celé pobřeží jen aby našli ty nejlepší pláže. Ať už nakupujete na tržnici Phnom Penh's Central Market prozkoumáváte ohromující ruiny v Angkoru nebo při západu slunce relaxujete na říční lodi v Kampotu toto nové vydání průvodce Kambodža vám ukáže kde najít cestou ideální ubytování kde jíst pít či nakupovat. Navíc vše v různých cenových hladinách abyste se mohli rozhodovat také podle vašeho rozpočtu. Průvodce je plný nádherných fotografií barevných map v nichž se snadno zorientujete a je napsán proslavenou směsicí upřímnosti humoru a praktických rad.

S novým turistickým průvodcem z prestižní britské řady Rough Guides si užijete cestování po Kambodže na maximum!

Z prestižní britské řady Rough Guides.

Chcete-li vyhrát turistické průvodce z řady Rough Guides Kostarika a Kambodža odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 11.3.2019

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace