SOUTĚŽ o knihu Hořící kříž - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu Hořící kříž - www.chrudimka.cz

Píše se rok 1771 a válka je na spadnutí. Manželka Jamieho to tvrdí také. A Jamie jí chtě nechtě musí věřit neboť jeho žena ví to co mohou znát jen cestovatelé časem.

Claire se narodila v roce 1918 a během druhé světové války pracovala jako sestra a jako Cizinka putovala drsnou skotskou vysočinou. Anglická dáma se ocitla na místě kde by žádná lady v roce 1743 neměla být. Jedinými Angličany ve Skotsku totiž tehdy byli pouze vojáci armády krále Jiřího.

Claire manželka matka a sestra je stále Cizinkou putující časem a jejím jediným záchytným bodem je láska k milovanému Jamiemu. Její znalost budoucnosti už Jamiemu několikrát pomohla ale uvrhla ho i do mnoha nebezpečí. A revoluce se blíží… Shoří jejich životy jako papír nebo budou dál plát jak velký oheň?

Chcete-li vyhrát knihu Hořící kříž odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 18.2.2019

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace