SOUTĚŽ o deskovou hru Ďábelský profesor a Citadela času - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru Ďábelský profesor a Citadela času - www.chrudimka.cz

Ďábelský profesor a Citadela času je kooperativní hra v níž se se skupinou dobrodruhů vydáváte na panství šíleného cestovatele časem. Ten ukradl několik artefaktů z minulosti i budoucnosti čímž narušil rovnováhu toku času. Vaším úkolem je artefakty nalézt a vynést je z panství dřív než bude pozdě.

Panství je plné nástrah které budete muset během hry deaktivovat. Profesor vám však bude neustále v patách a klást vám pasti nové. Rovněž se bude pokoušet uchvátit pro sebe artefakty zpět. Pokud se mu to povede čtyřikrát za sebou přelstil vás a panství se pro vás již navždy uzavře.

Právě čtyři artefakty jsou dělítkem mezi vítězstvím a prohrou. Pokud chcete nad profesorem zvítězit musíte zachránit právě tento počet cenných předmětů. Artefakty jsou rozmístěné různě po panství a záchrana každého z nich je spojena se specifickými podmínkami které je třeba splnit.

Akce hráčů spočívají primárně v pohybu po panství a zneškodňování pastí. Nikdy se nesmí ocitnout ve stejné místnosti s profesorem a rovněž nesmí samovolně opustit dům. Ani profesor není statická postava a tak po každém kole dochází k jeho rozpohybování pomocí tří kostek. Jak se pohybuje po panství hatí úsilí dobrodruhů zavírá pokoje jimiž prochází a opět aktivuje pasti které již byly deaktivovány.

Chcete-li vyhrát deskovou hru Ďábelský profesor a Citadela času odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 30.1.2019

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace