Soutěž o dárkový poukaz na nákup zboží v e-shopu chriscosmetics.cz v hodnotě 500 Kč  - www.chriscosmetics.cz

Soutěž o dárkový poukaz na nákup zboží v e-shopu chriscosmetics.cz v hodnotě 500 Kč - www.chriscosmetics.cz

I přes spoustu inspirace si nevíte rady s výběrem dárku?🎄Máme pro vás super tip. DÁRKOVÉ POUKAZY umožní obdarovanému vybrat si přesně to po čem touží🎁. Odpadá tak riziko že se netrefíte do vhodného odstínu a navíc DÁRKOVÝ POUKAZ obdržíte velmi rychle na váš e-mail. Na výběr máte z několika různých hodnot.
Pokud správně odpovíte na naši jednoduchou otázku a budete mít trochu štěstí v losování DÁRKOVÝ POUKAZ na nákup zboží v eshopu chriscosmetics.cz v hodnotě 500 Kč můžete vyhrát a obdarovat tak sebe nebo své blízké.
Více o dárkovém poukazu a nápovědu hledejte na stránkách www.chriscosmetics.cz. Na otázku odpovídejte pouze jednou. Duplicitní odpovědi budou ze soutěže vyloučeny.

Uděláte nám radost pokud se stanete naším fanouškem pokud ještě nejste a lajknete nás na našem Facebooku https://www.facebook.com/kosmetika.Estyle.
Sledujte nás i na našem Instagramu https://www.instagram.com/kosmetikaestyle/.

Tato soutěž probíhá od 3. 12. do 9. 12. 2018. Losování proběhne do 1 dne od ukončení soutěže. 3 vylosované výherce zkontaktujeme e-mailem a zveřejníme na svých webových stránkách.

 

Datum ukončení soutěže: 9.12.2018

Kategorie: Peníze & poukázky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace