SOUTĚŽ o dvě audioknihy pro děti - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dvě audioknihy pro děti - www.chrudimka.cz

Děti z Bullerbynu audiokniha pro děti

Děti z Bullerbynu tentokrát k poslechu!
Knížka švédské autorky Astrid Lindgrenové je už dlouho světovou klasikou a stále nepřestává slavit u dětí úspěch. Proto jsme připravili v audio podobě výběr těch nejlepších příběhů z této knížky které originálním způsobem vypráví herečka Libuše Šafránková. Mluvené slovo doprovází veselá rozpustilá a místy zasněná hudba skladatele Zdeňka Zdeňka a audionahrávka je příjemným dárkem pro všechny milovníky této knížky i podmanivého hlasu Libuše Šafránkové.

Hoši od Bobří řeky audiokniha pro děti

Legendární knížka Jaroslava Foglara tentokrát i k poslechu!
Příběh o skautských výpravách plnění bobříků i o ryzím přátelství. Vedoucí Rikitan dá dohromady partu dvanácti chlapců a utvoří oddané bratrstvo. Každý z nich je jiný ale všichni se navzájem skvěle doplňují. Rikitan pro chlapce vymýšlí zábavné hry aby je vedl k čestnosti fyzické síle i moudrosti. Společně si zamilovávají přírodu a podle zálesáka Roye loví bobříky. Stávají se tak věrnými kamarády kteří spolu zažívají nezapomenutelná dobrodružství.

Chcete-li vyhrát jednu ze dvou audioknih z nakladatelství Albatros odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 18.12.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace