SOUTĚŽ o deskové hry od RAVENSBURGER - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskové hry od RAVENSBURGER - www.chrudimka.cz

Monster Slap
Zábavná hra pro děti. Drzá banda se prohání po městě a baví se tím že svými lepivými tlapkami plácá obyvatele města Příšerky.

Labyrinth Česká Republika
Při hře Labyrint cestujete s figurkou napříč Českou republikou a poznáváte pozoruhodná a pro české turisty významná místa od historicky proslulé české metropole Prahy a jejích památek až po přírodní krásy jakými jsou zajisté Ještěd nebo Pravčická brána. V Labyrintu objevíte také typicky české produkty i zvířata žijící na českém území. Díky přidané variantě budete mít ještě více radosti ze hry. Labyrint chytrá zábava při posouvání. Jednoduchá hra a vždy trochu jiná!

Stoopido
Brýle na nos pripravit a … JEDÉÉÉM! Bud' první kdo dlaní plácne na symbol který padl na kostce. Pak můžeš pro svého spoluhráče vybrat nějaký pěkný díl a připevnit mu ho na brýle. Kdo bude jako první vypadat jako dokonalý blázen?

Scotland Yard
Místo činu Londýn. Scotland Yard se snaží dopadnout Mistra X! Jeden hráč je Mister X ostatní jsou detektivové. A již začíná napínavá honička napříč městem. Ať taxíkem metrem nebo autobusem Mister X nevynechá jedinou možnost jak uniknout detektivům. Povede se mu to? Nyní také pro 2 hráče a s verzí pro začátečníky od 8 let!

Chcete-li vyhrát jednu z deskových her od společnosti RAVENSBURGER odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 16.12.2018

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace