SOUTĚŽ o e-knihy z portálu eReading - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o e-knihy z portálu eReading - www.chrudimka.cz

Černá kočka Erna provází po knižních cestách více než sto tisíc čtenářů a snaží se pro ně připravit maximální čtenářský zážitek. Jejími tlapkami prochází téměř třináct tisíc titulů a toto číslo každý den zvyšuje. Erna a eReading věří že si knihy zaslouží zvláštní pozornost a proto pro své čtenáře připravují nejen slevové akce a soutěže ale také jim přináší mnoho zajímavých informací o jednotlivých titulech spisovatelích i samotných nakladatelství. eReading.cz také jako první v České republice nabídl čtenáři vlastní čtečku s elektronickým inkoustem která navíc umožňuje využívat systém výpůjček z knihoven. Zajišťuje elektronický obsah pro více jak 120 knihoven po celé České republice i na Slovensku a je jejich hlavním dodavatelem. Dnes je jedním z nejvýznamnějších českých distributorů elektronických knih..

Chcete-li vyhrát e-knihu dle vlastního výběru z portálu eReading odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 4.12.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace