SOUTĚŽ o dva turistické průvodce z řady Rough Guides - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dva turistické průvodce z řady Rough Guides - www.chrudimka.cz

Portugalsko
Obsáhlý turistický průvodce Portugalskem vás provede celou zemí a inspiruje množstvím barevných fotografií. Zajistí také abyste svůj čas v Portugalsku využili na maximum ať už budete relaxovat na plážích se zlatým pískem v oblasti Algarve surfovat na západním pobřeží nebo poznávat portugalské hory. Díky našemu průvodci se také můžete zaměřit na nové módní trendy v Lisabonu nebo ochutnat krásná vína v Portu. Autoři před vás předestřou nejlepší restaurace hotely a místa která musíte vidět tak aby uspokojili každou peněženku. Naše prověřené tipy zajistí že cesta za krásami chutěmi i vůněmi Portugalska bude opravdovým zážitkem.

Švédsko
Švédsko země plná tajů a krás přírody rozprostírající se od Baltského moře až k polárnímu kruhu. Země kde kromě svérázných obyvatel najdete i místa k odpočinku jako třeba mimořádně kouzelné pláže ale taky středověká městečka skrývající tisíce zajímavostí k poznání zasněžené vrcholky a nezapomeňme na srdce Švédska dechberoucí Stockholm vystavěný na čtrnácti ostrovech.

Slyšeli jste o podivuhodných tradicích jakými jsou například koncerty nahých houslistů v přírodě? Chcete přijít na kloub záhadě jezerní příšery? S novým turistickým průvodcem z prestižní britské řady Rough Guides se dokážete v půvabech Švédska dokonale vyznat.

Z prestižní britské řady Rough Guides.

Chcete-li vyhrát turistické průvodce z řady Rough Guides Švédsko a Portugalsko odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 21.11.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace