SOUTĚŽ o knihu Woodstock 69 - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu Woodstock 69 - www.chrudimka.cz

Barvitá výprava za příběhem Woodstocku která přichází k českému čtenáři téměř rovných padesát let po jeho konání. Zavede nás přímo doprostřed dění tohoto proslulého festivalu rockové hudby. Po úvodní části v níž je v krátkosti nastíněna celková společenská kulturní a politická atmosféra éry hippies se dostaneme spolu s půl miliónem tehdejších účastníků do festivalového areálu a prožijeme tři dny „míru lásky a hudby'. Příběh samotného festivalu je pro větší přehlednost rozčleněn do tří dnů. Na stránkách knihy se dozvíme jak jména kapel tak jejich originální playlisty a různé osobité charakteristiky. V závěru této precizně provedené novinářské sondáže se setkáme s několika umělci osobně formou jejich vzpomínek ze současnosti.

Toto dílo si jistě oblíbí pamětníci ale poslouží také jako inspirace pro současnou mladou generaci. Můžete ho vnímat také jako pozvánku k hlubšímu poznání historie rocku či jako povzbuzení k odvaze měnit špatné k lepšímu.

Chcete-li vyhrát knihu Woodstock 69 Knihy Omega odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 1.10.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace