SOUTĚŽ s Martinusem o knižní romány - www.zenyprozeny.cz

SOUTĚŽ s Martinusem o knižní romány - www.zenyprozeny.cz

Soutěžte s námi a vyhrajte knihy které se čtou doslova jedním dechem a jsou jako stvořené pro Den nepřečtených knih který opět připomene že knihy by se neměly jenom kupovat ale hlavně číst. Den vznikl na Slovensku v roce 2011 a od roku 2012 jej slavíme i v České republice. Letošní ročník reaguje na výsledky aktuálního průzkumu z kterého vyplývá že Češi mají ve svých knihovnách nepřečtenou až čtvrtinu knih. Zkrátka a dobře je načase zodpovědět si otázku: Chcete knihy číst nebo mít? Sundejte z poliček skvělé příběhy které už dlouho čekají na přečtení připojte se ke Dni nepřečtených knih a konečně dočtěte knihy na které jste dosud neměli čas.
První vylosovaný výherce získá romány Žena v okně od A. J. Finna a Dobře mi tak od Radky Třeštikové druhý výherce Žízeň Jo Nesba a Zahradnictví Petra Jarchovského a na třetího vylosovaného čeká román Moskva od Jacka Grimwooda a Bez duše od Martina Stručovského.

 

Datum ukončení soutěže: 31.8.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace