Soutěž o balíček lázeňské kosmetiky III. - www.chriscosmetics.cz

Soutěž o balíček lázeňské kosmetiky III. - www.chriscosmetics.cz

Pojďte si potřetí zasoutěžit o balíček přírodních kosmetických produktů. Tentokrát soutěžíme o balíček kosmetiky značky SFAGNUM.
Značka SFAGNUM je kosmetika která díky vysokému obsahu minerálních látek a huminových kyselin obsažených v rašelině a rašelinovém extraktu působí blahodárně na pokožku celého těla. Tato kosmetika je vhodná pro všechny typy pleti zejména pro pleť citlivou a problematickou. Je vhodným doplňkem při léčbě akné lupénky a atopického ekzému.
Dopřejte si lázeňské procedury v pohodlí svého domova a odevzdejte se do rukou přírody.

Chce to jen správně odpovědět na soutěžní otázku mít trochu štěstí v naší další soutěži a výherní balíček lázeňské kosmetiky poputuje právě k Vám.

Nápovědu hledejte na stránkách www.chriscosmetics.cz.

Na otázku odpovídejte pouze jednou. Uděláte nám radost pokud se stanete naším fanouškem pokud ještě nejste a lajknete nás na našem Facebooku https://www.facebook.com/kosmetika.Estyle.

Tato soutěž probíhá od 21. 8. do 29. 8. 2018. Losování proběhne do 3 dnů od ukončení soutěže. Vylosovaného výherce zkontaktujeme e-mailem a zveřejníme na svých webových stránkách.

 

Datum ukončení soutěže: 29.8.2018

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace