SOUTĚŽ o knižní román HANA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knižní román HANA - www.chrudimka.cz

Třetí román úspěšné české autorky.

Existuje-li něco co prověřuje opravdovost lidského života pak je to utrpení. A existuje-li něco co život znehodnocuje pak je to utrpení které člověk působí jiným. Jenže co když je přesto nevinen? Co když je to všechno jen shoda okolností a člověk je pouze bezmocným nástrojem osudu?

Je zima roku 1954 a devítiletá Mira se přes zákaz rodičů vypraví k řece jezdit na ledových krách. Spadne do vody čímž se její neposlušnost prozradí a je za to potrestána tím že na rodinné oslavě nedostane zákusek. Nevinná příhoda z dětství však pro Miru znamená zásadní životní zvrat. Následuje tragédie která ji na dlouhá léta připoutá k nemluvné a depresivní tetě Haně a odhalí pohnutou rodinnou historii jež nadále popluje s proudem jejího života jako ledová kra.

Příběh který vychází ze skutečných událostí popisuje Alena Mornštajnová ve strhujícím tempu a se smyslem pro dramatičnost až má čtenář pocit že sleduje napínavý film. Zůstává jen otázka zda se kra osudu nakonec přece jen rozpustí…

Chcete-li vyhrát knižní román HANA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 20.9.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace