SOUTĚŽ o vstupenky na Choltické pivní slavnosti - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na Choltické pivní slavnosti - www.chrudimka.cz

Srdečně Vás zveme na již 4. ročník Choltických pivních slavností které se uskuteční dne 25. srpna 2018 na zámku v Cholticích. V prostorách nádvoří a 'Pod platanem” bude pro návštěvníky připravena ochutnávka pivních speciálů doplněná o bohaté občerstvení včetně ochutnávky vítězných Regionálních potravin za rok 2018. Milovníci piva se mohou těšit na různé druhy piv od nefiltrovaných ležáků přes kvasnicová piva až po piva s ovocnými či medovými příchutěmi.

Akce pro celou rodinu kdy pro dětské návštěvníky nachystáme dětskou zónu se skákacím hradem a dalšími sportovními i jinými aktivitami. V ceně ja zahrnuta i prohlídka zámku zdarma pro všechny návštěvníky akce. Součástí slavností je i kulturní program a můžete se těšit například na kapelu Sabrage nebo Alžběta.

Chcete-li vyhrát vstupenky na Choltické pivní slavnosti a balíčky Regionálních potravin odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 20.8.2018

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace