SOUTĚŽ o knižní novinku Fredrika Backmana - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knižní novinku Fredrika Backmana - www.chrudimka.cz

I loučení bolí méně když na ně nejste sami.

Malý Noah s dědou chodí sedávat na lavičku a povídají si. Pod lavičkou rostou hyacinty stejné jaké děda kdysi pěstoval pro babičku.

Děda s Noahem si můžou povídat úplně o všem. O všech otázkách spojených se životem a vesmírem závažných i nicotných. Při rozhovorech s vnukem si děda vždycky vzpomene jak se zamiloval do babičky a jak o ni ve stáří přišel. Zatím ji pořád vidí před sebou a děsí se dne kdy si ji už nebude moci vybavit.

Cítí že jeho svět se mění. Proto by rád zůstal s Noahem na lavičce kde je stále ještě obklopuje pronikavá vůně hyacintů. Jenže zachytit vzpomínky je čím dál těžší a oba se musejí naučit tomu vůbec nejtěžšímu: umění se rozloučit.

Fredrik Backman v této netypické novele líčí boj stárnoucího muže o zachování nejdražších vzpomínek. Činí tak něžně a empaticky jak to dovede jen on.

Chcete-li vyhrát knihu A každé ráno je cesta domů delší a delší odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 13.7.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace