SOUTĚŽ o 3 balení doplňku stravy SLIMMERFIT - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o 3 balení doplňku stravy SLIMMERFIT - www.chrudimka.cz

SlimmerFit tvoří speciální kombinace aktivních látek které jsou vhodné jako doplněk k pohybovým aktivitám jako doplněk dietního režimu při formování postavy udržování či snižování tělesné hmotnosti a také udržení svalové hmoty bez JO-JO efektu.

SLOŽENÍ
CLA Konjugovaná kyselina linolenová je nenasycená mastná kyselina kterou si tělo nedokáže samo vyprodukovat je obsažena například v hovězím a jehněčím mase a v mléčných výrobcích

Zelený čaj ve výrobku je obsažen extrakt z lístků zeleného čaje.

L-Karnitin se účastní přenosu mastných kyselin do svalových buněk kde je následně využíván jako zdroj energie.

SlimmerFit je vyráběn nejmodernější výrobní technologií ve formě měkkých želatinových kapslí. Pro udržení účinnosti a kvality je SlimerFit balen v bílé plastikové láhvi zabraňující přístup vzduchu světla a vlhkosti.

DÁVKOVÁNÍ
1 2 kapsle za den nejlépe s jídlem. Vhodné k pohybovým aktivitám jako doplněk dietního režimu při snižování tělesného tuku a hmotnosti.

Chcete-li vyhrát 3 balení doplňku stravy SLIMMERFIT odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 5.7.2018

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace