SOUTĚŽ o vstupenky na LÉTOFEST do Pardubic - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na LÉTOFEST do Pardubic - www.chrudimka.cz

13. 14. července 2018 Hipodrom Pardubice

Série hudebních přehlídek Létofest letos s dvoudenním programem zavítá do osmi krajských měst od Českých Budějovic po Ostravu. Putovní festival láká na „nejlepší českou a slovenskou hudbu' a výkvět lokálních kapel. První zastávka je 13. a 14. července v Pardubicích.

Koncertní vystoupení Kabátu Chinaski Wanastowích Vjecý Marka Ztraceného No Name a mnoha dalších bohatý doprovodný program skvělé jídlo nebo ty nejlepší lokální kapely to vše přiveze Létofest do Pardubic Českých Budějovic Brna Ostravy Olomouce Karlových Varů Plzně a Liberce.

Hlavními lákadly hudebního programu bude kapela Kabát se svou obří 75 minut dlouhou show nebo Chinaski v nové sestavě.

Interpreti vystoupí na jednom z největších pódií v Česku s mnoha technickými vychytávkami které slibují velkolepá představení. Tahákem bude také skupina Wanastowi Vjecy Marek Ztracený Mig 21 či Sebastian.

Kromě již odhaleného programu Létofest slibuje také specialitu. Na každé zastávce diváky čekají koncerty těch nejlepších lokálních autorských kapel. Ty totiž v soutěži získají jedinečnou možnost vystoupit před velkým festivalovým publikem. Soutěž se uskuteční ve spolupráci s Bandzone.cz.

Chcete-li vyhrát 2 x 2 vstupenky na Létofest do Pardubic odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 24.6.2018

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace