SOUTĚŽ o vstupenky na výstavu MUMIE SVĚTA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na výstavu MUMIE SVĚTA - www.chrudimka.cz

1. února 30. června 2018 Výstaviště Praha Holešovice

FASCINUJÍCÍ VÝSTAVA

Výstava přináší fascinující poselství o dávných kulturách a civilizacích. Originální mumie a další artefakty byly zapůjčeny ze světových muzeí univerzit vědeckých organizací a soukromých sbírek. Výstava svým rozsahem historickou a vědeckou hodnotou nemá ve světě obdoby. Jedná se o největší a nejucelenější sbírku mumií na světě.

Na výstavě Mumie světa návštěvníci nahlédnou do života lidí z různých dějinných epoch a oblastí světa včetně Evropy Jižní Ameriky nebo starověkého Egypta. Odhalí nečekaná tajemství o kulturách a civilizacích dávno minulých.
Návštěvníci se tak dozvědí o pohřebních rituálech jihoamerických indiánů či o zapomenuté kryptě v Německu která uchovala těla celé šlechtické rodiny.

Výstava nadchne nejen milovníky historie ale především rodiny s dětmi které díky ní nahlédnou originálním způsobem do vzdálené i bližší minulosti.

Chcete-li vyhrát vstupenky na výstavu MUMIE SVĚTA odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 18.5.2018

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace