SOUTĚŽ o vstupenky na ANIMEFEST 2018 - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na ANIMEFEST 2018 - www.chrudimka.cz

18. 20. května 2018 Brno výstaviště

V pátek 18. května 2018 ovládne brněnské výstaviště největší český festival japonského komiksu mangy animovaného filmu anime a japonské kultury Animefest 2018. Letos slaví tento třídenní festival již patnácté narozeniny a rozhodně se tedy máte na to těšit.

Od loňska se Animefest zase rozrostl a organizátoři připravili spoustu novinek. A co vlastně festival nabízí? Můžete se těšit na zábavné soutěže praktické workshopy spoustu kvalitních tematických přednášek a promítaní starších i nových anime. Nejočekávanější částí programu je Cosplay soutěž ve které se návštěvníci utkají o titul nejlepšího cosplayera. Vítěz bude reprezentovat Českou republiku na mezinárodní soutěži European Cosplay Gathering která se odehrává na francouzském festivalu Japan Expo v Paříži v červenci 2018. A cosplayů bude na akci opravdu hodně což přispívá k naprosto úžasné atmosféře festivalu kterou si nemůžete nechat ujít!

Můžete si vyrobit vlastní kostým ať už inspirovaný postavou z anime či hry nebo něčím zcela jiným. Přijet v převleku ale rozhodně není podmínkou pro vstup.

Chcete-li vyhrát 3 vstupenky na ANIMEFEST 2018 odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 16.5.2018

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace