SOUTĚŽ o strategickou hru PUSTINA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o strategickou hru PUSTINA - www.chrudimka.cz

Svět který známe je pryč. Ničivá válka o poslední zásoby vody po sobě zanechala jen trosky a radioaktivní pustinu. Lidstvo je na hraně vyhynutí ale to přeživším nebrání aby se střetávali v boji o to málo surovin co ve zničeném světě zbývá.

Jedinou nadějí pro čtyři kmeny přeživších je Konvoj organizace která ty již mohou něco nabídnout na oplátku ráda přijme do svým tajných podmořských sídel posledních bezpečných míst na Zemi.

K nákupu získáte exkluzivní promo kartu vůdce zdarma.

Hra Pustina obsahuje: herní plán 100 žetonů přeživších 210 žetonů surovin desku Konvoje 4 desky úkrytu 16 dřevěných figurek 4 žetony radioaktivity 30 žetonů kořisti 12 karet událostí 10 karet vůdců 20 žetonů prohledávání 40 žetonů vybavení 50 žetonů místností žeton mořských řas žeton začínajícího hráče a pravidla.

Chcete-li vyhrát strategickou hru PUSTINA od vydavatelství ALBI odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 24.5.2018

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace