SOUTĚŽ o čtyři asijské průvodce National Geographic - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o čtyři asijské průvodce National Geographic - www.chrudimka.cz

Čína
Objevte krásu Číny s průvodcem National Geographic

Aktualizované vydání z řady prestižních průvodců National Geographic které vás provede známou i neznámou Čínou. V knize kromě podrobných informací naleznete i užitečné rady a tipy na výlety po známých i méně známých místech. Průvodce je doplněn krásnými fotografiemi ilustracemi i přehlednými mapami. S National Geographic se v Číně zkrátka neztratíte.

Japonsko
S průvodcem National Geographic se v Japonsku rozhodně neztratíte

Aktualizovaná publikace z řady prestižních průvodců National Geographic která vás provede Japonskem. Průvodce vyniká kvalitou praktičností vkusným designem a stovkami unikátních fotografií. V knize naleznete ucelené podrobné informace včetně užitečných tipů které vám umožní naplánovat si návštěvu podle vlastních zájmů a časových možností. Vše je doplněno ilustracemi i mapami.

Thajsko
Poznejte krásy Thajska s National Geographic

Aktualizovaná publikace z řady prestižních průvodců National Geographic která vás provede snovým Thajskem. V knize naleznete ucelené podrobné informace včetně užitečných tipů které vám umožní naplánovat si návštěvu podle vlastních zájmů a časových možností. Vše je doplněno krásnými fotografiemi ilustracemi přehlednými mapami i detailním popisem atraktivních lokalit.

Vietnam
S průvodcem National Geographic se ve Vietnamu neztratíte

Aktualizovaná publikace z řady prestižních průvodců National Geographic která vás provede Vietnamem. V knize naleznete ucelené podrobné informace včetně užitečných tipů které vám umožní naplánovat si návštěvu podle vlastních zájmů a časových možností. Vše je doplněno krásnými fotografiemi ilustracemi přehlednými mapami i detailním popisem atraktivních lokalit.

Chcete-li vyhrát jednoho ze čtyř asijských průvodců National Geographic odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 16.4.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace