SOUTĚŽ o knihu Kompletní historie Black Sabbath  Kde číhá zlo - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu Kompletní historie Black Sabbath Kde číhá zlo - www.chrudimka.cz

Black Sabbath - tato skupina je zakladatelem metalu…

… jehož směr udávala přes čtyřicet let. Během své činnosti vystřídali Black Sabbath jedenáct line-upů vydali devatenáct studiových alb a původní členové dohromady vytvořili osmadvacet sólových alb.
V roce 1968 vznikla blues-rocková kapela v Birminghamu v Anglii. Kytarista a skladatel Tony Iommi basák a textař Geezer Butler zpěvák Ozzy Osbourne a bubeník Bill Ward se z vybombardovaného předměstí vyšplhali až na vrchol a vytvořili nový hudební žánr.

Autor Joel McIver se zaměřuje na celou historii Black Sabbath a to od samotných začátků přes vznik svaté trojice heavy metalu song „Black Sabbath' na albu Black Sabbath od Black Sabbath až po současnost. V knize najdete přes 200 fotografií rozložitelný rodokmen vývoje kapely kompletní diskografii a předmluvu od Robba Flynna frontmana kapely Machine Head.

Tato kniha nesmí chybět žádnému fanouškovi Black Sabbath!

Chcete-li vyhrát knihu Kompletní historie Black Sabbath Kde číhá zlo z nakladatelství OMEGA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 8.4.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace