SOUTĚŽ o vstupenky na muzikál MAMMA MIA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na muzikál MAMMA MIA - www.chrudimka.cz

Jedinečný muzikál Mamma Mia! se vrací do Kongresového centra Praha. Exkluzivních 23 představení na jaře 2018.

MAMMA MIA! Jeden z nejúspěšnějších světových muzikálů založený na písních skupiny ABBA v jedinečné české verzi kterou v Kongresovém centru Praha vidělo přes 280.000 diváků se nyní v obnovené premiéře vrací na jeviště Kongresového centra na exkluzivních 23 představení.

Těšit se můžete na největší hity jako Super Trouper Chiquitita Money Money Money The Winner Takes It All I Have A Dream Our Last Summer Dancing Qeen nebo Mamma Mia v českém překladu a s texty Adama Nováka.

MAMMA MIA! je doslova zahraničním fenoménem. Muzikál měl premiéru v Londýně v dubnu 1999 a ihned se z něj stal divácký hit. Uvedl se ve více než 270 městech po celém světě vidělo ho 54 miliónů diváků a vydělal přes 2 miliardy dolarů. Velký úspěch oslavila také filmová verze z roku 2008 ve které hrály ty největší filmové hvězdy jako Meryl Streep Pierce Brosnan Colin Firth a další.

Příběh vypráví o životě na malém řeckém ostrově. V předvečer své svatby pozve Sophie v touze poznat svého pravého otce tři muže kteří se před 20 lety mihli životem její matky. Toto nečekané setkání po letech přinese nejednu komickou situaci…

www.mammamiamuzikal.cz

Chcete-li vyhrát vstupenky na muzikál Mamma Mia odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 4.4.2018

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace