SOUTĚŽ o čtyři průvodce s mapou od National Geographic - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o čtyři průvodce s mapou od National Geographic - www.chrudimka.cz

Benátky
Průvodce s mapou National Geographic 3. aktualizované vydání

„200 pozoruhodných památek restaurací cukráren kaváren obchůdků…'

Od Náměstí svatého Marka až po most Rialto od La Fenice až k Mostu vzdechů od Velkého kanálu k laguně přes paláce a muzea dávného i současného umění dóžecí město se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci! * Unikátní koncept: velká podrobná mapa rozdělená na rozkládací mapky oblastí v nichž vše snadno najdete * 10 míst která musíte vidět 10 námětů jak si vychutnat Benátky a 8 tipů na výlety do Benátské laguny * 200 pozoruhodných objektů památek a dalších míst která autoři vyzkoušeli na vlastní kůži: restaurace cukrárny zmrzlina kavárny bary bacari obchůdky butiky trhy koncerty atd. * 100 fotografií popisovaných míst * Veškeré nezbytné praktické informace včetně dopravy a ubytování Pro každý vkus a každou peněženku!


New York
Průvodce s mapou National Geographic 3. aktualizované vydání

„Pro každý vkus a každou peněženku!'

Od Sochy Svobody až po Empire State Building od Muzea moderního umění ke Guggenheimovu muzeu od břehů řeky Hudson až po Central Park Manhattan ale i Queens a Brooklyn se před vámi v mžiku otevřou díky tomuto jedinečnému průvodci! * Unikátní koncept: velká podrobná mapa rozdělená na rozkládací mapky oblastí v nichž vše snadno najdete * 10 míst která musíte vidět 10 námětů jak poznávat New York a 8 tipů na výlety do okolí * 300 pozoruhodných objektů památek a dalších míst která autoři vyzkoušeli na vlastní kůži: restaurace diners bary obchody butiky divadla kluby… * 175 fotografií popisovaných míst * Veškeré nezbytné praktické informace včetně dopravy a ubytování Pro každý vkus a každou peněženku!


Lisabon
Průvodce s mapou National Geographic

„S rozkládacími mapkami v nichž vše z průvodce snadno najdete'

Od Bairro Alto po Belém od Graça po Parque das Naçoes a od l'Alcântara po Fundaçao Gulbenkian hlavní město Portugalska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci! * Unikátní koncept: velká podrobná mapa rozdělená na rozkládací mapky oblastí v nichž vše snadno najdete * 10 míst která musíte vidět 10 námětů jak poznávat Lisabon a 6 tipů na výlety do okolí * 200 pozoruhodných objektů památek a dalších míst která autoři vyzkoušeli na vlastní kůži: restaurace kavárny zmrzlina tascas bary butiky obchůdky trhy koncerty atd. * 100 fotografií popisovaných míst * Veškeré nezbytné praktické informace včetně dopravy a ubytování Pro každý vkus a každou peněženku!


Praha
Průvodce s mapou National Geographic 3. aktualizované vydání

„10 námětů jak objevovat Prahu netradičně i 7 tipů na výlety do okolí'

Od Karlova mostu ke Staroměstskému náměstí od Židovské čtvrti po Malou Stranu od Hradu k Václavskému náměstí od Národního divadla k Muchově muzeu hlavní město České republiky se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci! * Unikátní koncept: velká podrobná mapa rozdělená na rozkládací mapky oblastí v nichž vše snadno najdete * 10 míst která musíte vidět 10 námětů jak objevovat Prahu netradičně a 7 tipů na výlety do okolí * 200 pozoruhodných objektů památek a dalších míst která autoři vyzkoušeli na vlastní kůži: restaurace obchody a obchůdky kavárny hospody bary kluby trhy koncerty divadla umělecké galerie… * 100 fotografií popisovaných míst * Veškeré nezbytné praktické informace včetně dopravy a ubytování Pro každý vkus a každou peněženku!

Chcete-li vyhrát jednoho ze čtyř průvodců s mapou od National Geographic odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 24.3.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace