SOUTĚŽ o vstupenky na kytarové trio G3 - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na kytarové trio G3 - www.chrudimka.cz

20. března 2018 Kongresové centrum Praha

Kytarový virtuóz Joe Satriani obdaruje své příznivce v letošním roce hned dvakrát! Prvně se tak stalo v lednu kdy uvedl na trh své šestnácté sólové album What Happens Next a podruhé v březnu kdy v Moskvě odstartuje rozsáhlé evropské turné projektu G3 které zasáhne i Prahu.

Po šesti letech u nás Satriani vystoupí pod hlavičkou G3 v doprovodu Johna Petrucciho z Dream Theater a bývalého kytaristy Scorpions Uli John Rotha 20. března 2018 v Kongresovém centru Praha.

G3 měla premiéru v roce 1996 kdy si Joe Satriani k sobě na světové turné přizval Steva Vaie a Erika Johnsona. „Vytvořil jsem tenhle projekt abych mohl hrát s kytaristy které respektuji. Věděl jsem že i moje publikum to rádo uvidí' řekl Joe Satriani a okamžitý úspěch turné G3 dokázal že se nemýlil. Do dnešního dne v G3 vystoupili dále např. Robert Fripp Yngwie Malmsteen Brian May Steve Morse nebo Kenny Wayne Shepherd. Koncerty G3 pravidelně vyprodávají haly ve Spojených Státech Jižní Americe Evropě Austrálii i Japonsku. „Myslím že kouzlo a chemie G3 tkví předveším v tom co tři top kytaristé sdílí spolu na pódiu. Je to zábava je to nepředvídatelné a divoké což je vše co se od show očekává' vysvětluje si popularitu G3 Satriani.

Chcete-li vyhrát vstupenky na pražský koncert kytarového tria G3 odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 13.3.2018

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace