SOUTĚŽ o čtyři knihy z nakladatelství SMART PRESS - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o čtyři knihy z nakladatelství SMART PRESS - www.chrudimka.cz

Víme že na internetu lze najít ledacos - jistě i dobrý recept. Dá to ale práci vypátrat takový který bude fungovat od začátku až do konce. S kuchařkami nakladatelství Smart Press si kupujete nejen kuchařské postupy ale také pomocnou ruku autora prověřeného nejen lety praxe ve vlastní či restaurační kuchyni ale také týmem našeho nakladatelství. Knihy z naší produkce představují na českém trhu vždy jedinečné téma i originální zpracování - netradiční vazby krásné fotografie nápadité ilustrace atd. Začtěte se do kuchařek které nejsou jen o vaření nebo sáhněte po tematice bio/eko knihách pro maminky či úspěšné beletrii.

Novinkové knihy nakladatelství Smart Press do soutěže:

BEZ LEPKU

Autorka knihy která je maminkou syna s celiakií to ale pojala jako výzvu a založila úspěšnou specializovanou cukrárnu. Spolu s ní jsme připravili knihu která obsahuje přes 60 vyladěných receptů prověřených každodenní praxí. Díky nim budete moci i u sebe doma udělat nejen dětem třeba bezlepkové kornoutky na zmrzlinu dorty cupcakes věnečky nebo špičky. Kromě klasických zákusků tu ale najdete také řadu receptů pro každý den: rychlé bábovky a další sladké dobroty či úžasný chléb a pečivo v bezlepkovém provedení. Součástí knihy jsou informace o vhodných surovinách přehledné a osvědčené postupy i další praktické rady pro život bez lepku.

ZELENINOVÁ KUCHAŘKA

Co vlastně jíst když nechceme konzumovat tolik masa mléčných produktů cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora který denně připravuje zdravé a výživné menu plné zeleniny luštěnin a zdravých obilnin jako jsou například jáhly pohanka či quinoa.

Nejlepší zelenina je ta čerstvá a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje téměř 100 sezonních receptů seznamuje s tradiční i zapomenutou zeleninou jako je tuřín vodnice kadeřávek či černý kořen. Všechny recepty jsou veganské - nepoužívají živočišné produkty tedy ani mléko a vejce. Řada receptů je bezlepkových.

VTIPNÁ KAŠE

Kaše jsou hitem zdravé výživy číslo jedna pro maminky před i po porodu pro malé i větší děti ale i celou rodinu a postaví vás na nohy!

Jejich kouzlo tkví ve snadné přípravě a výživové hodnotě ovšem také v rozmanitosti chutí a rafinovanosti kombinací všemožných surovin. S pomocí této knihy vykouzlíte během chvilky sladkou či slanou kaši přesně podle svého gusta. Naučíme vás vařit kaši jahelnou čirokovou pohankovou ale třeba i kaši z quinoy či teffu.

Namíchejte si tu vaši kterou budete zbožňovat!


KNIHA O PIVU

S knihou o pivu poznáte nové a často nečekané tváře tradičního nápoje. Naučíte se vybírat a poznávat piva různých stylů a z různých zemí nacházet ta nejlepší z nich a vychutnávat si je.

Seznámíte se s původními i novými pivními styly proniknete do základů párování piva a jídla. Součástí knihy jsou také praktické rady jak vybrat správné pivní sklo či jak uspořádat ochutnávku. Více než dvacet receptů dále ukáže široké možnosti piva při úpravě masa pečení chleba grilování a přípravě jak rychlých párty jídel tak polévek nebo sladkých dezertů.

Užijte si pestrost pivní kultury od českého ležáku přes bavorský weizen francký rauchbier belgický gueuze anglický bitter nebo stout až po IPA z amerických craft pivovarů.

Chcete-li vyhrát čtyři knihy z nakladatelství SMART PRESS odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 14.1.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace