SOUTĚŽ o kašmírovou péči ALCINA - www.zenyprozeny.cz

SOUTĚŽ o kašmírovou péči ALCINA - www.zenyprozeny.cz

Hrajte s námi o kosmetický balíček od ALCINY najdete v něm Kašmírový pleťový krém Kašmírový balzám na ruce a Kašmírový tělový balzám! Luxusní přípravky pro zimní péči o pleť jsou zpátky. Exkluzivní extrakty z kašmíru a dalších účinných látek dodají pokožce sametovou hebkost a ochrání ji před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Zima je tu rozmazlujte svou kůži i smysly novou kašmírovou péčí! Jaké účinné látky obsahují:
Bambucké máslo olej se získává ze semen máslovníku afrického a je velmi cenný. Je bohatý na nenasycené mastné kyseliny. Unavená pokožka je díky bambuckému máslu opět jemná a hebká.
Kašmírový extrakt hydrolyzovaný keratin který se získává z vlny koz žijících v Kašmíru. Vydatně pěstí pokožku a zanechává ji hebkou a vláčnou.
AquarichTM cenný komplex látek obsahuje výtažky z černého ovsa vlhkostní faktor glycerin a lecitin. Komplex dokáže v kůži vázat vodu a pomáhá tak snižovat její transepidermální ztrátu.
Ureu močovinu který zvyšuje schopnost vázat vodu v kůži a zabraňuje tak její nadměrné ztrátě. Močovina pěstí suchou pokožku která je poté opět hladká a vláčná. Mírní také pocity svědění.

 

Datum ukončení soutěže: 26.11.2017

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace