SOUTĚŽ o dvě knihy Danky Šárkové - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dvě knihy Danky Šárkové - www.chrudimka.cz

HORALKA

Lenka je žena po čtyřicítce které vylétly děti z hnízda a zůstala v pražském bytě sama bez chlapa. Má dobře placenou práci redaktorky je zvyklá elegantně se oblékat a posedávat s kamarádkami v kavárnách. Jednou se rozhodne skoncovat se svojí samotou a na internetové seznamce narazí na zajímavého muže který však bydlí na samotě v Krkonoších. Dokáže se Lenka vzdát svého dosavadního života kvůli lásce?



SVĚTLO A TMA

Dvanáctá kniha spisovatelky Danky Šárkové - Světlo a tma popisuje příběh Pepy který pochází z malé moravské vesnice a chce mít hlavně klid. Jenže lidé v jeho okolí mají úplně jiný názor. Oba rodiče mu upřímně přejí aby jednou prožil jiný život než oni - obyčejní lidé a snaží se své nesplněné ambice podstrčit svému jedinému synovi. Díky tomu mu už v dětství zadělají na budoucí problémy.

U Pepy se rozvine vážná psychická nemoc která se nedá vyléčit. Když se mu do života připlete jeho budoucí žena Marie která vyžaduje jen luxus a peníze je Pepa úplně ztracený a nechápe proč vztahy a lidská důstojnost jsou až někde na posledních místech. Po mnoha letech se Pepa seznámí s Evou z Velké Británie která koupila krásný ranč ve středních Čechách. I ona chce mít hlavně klid. Bude jim osud přát?

Chcete-li vyhrát 3 x 2 knihy Danky Šárkové - Horalka + Světlo a tma odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 19.12.2017

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace