Vyhrajte Multi Media Portable Speaker System od společnosti Verbatim!

Vyhrajte Multi Media Portable Speaker System od společnosti Verbatim!

Na trhu je velké množství různých doplňků a příslušenství, která se dají připojit k počítači a zvukový přenos zkvalitní. Nabízejí je téměř všechny firmy, které se zabývají výrobou a prodejem elektroniky. Každý s nimi má své vlastní zkušenosti podle toho, jaké má na aparaturu požadavky.

Pokud potřebujeme, aby to byl výrobek, který je hodně mobilní, a má vysokou kvalitu zvukového rozlišení, možná by tyto parametry splňovaly výrobky firmy Verbatim, jejichž úkolem je zkvalitnění přenosu zvuku hlavně z notebooků.

Například sestava Multi Media Portable Speaker System. Obal, ve kterém je uložena vzbuzuje dojem mohutnosti, ale ve skutečnosti uvnitř najdeme jen malé reprobedny včetně mini subwooferu. Součástí příslušenství je uživatelská příručka (i v češtině), 6V napájecí adaptér a redukce 3,5 jacku a kožené pouzdro na případné přenášení celé sestavy.

 

Datum ukončení soutěže: 12.7.2009

Kategorie: Elektronika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace