SOUTĚŽ o hru ESCAPE ROOM - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o hru ESCAPE ROOM - www.chrudimka.cz

Zažijte napětí a užívejte si rozplétání záhad ve hře Escape Room z pohodlí vašeho domova!

Stejně jako v případě ostatních verzí hry Escape Room po celém světě jste i tady uvězněni a cílem je najít během 60 minut kódy pro útěk. Kódy nacházíte řešením hádanek a rébusů.

Používejte mozek! Nezbytná je také týmová práce dostatečná komunikace dobré nápady tvořivost logika a smysl pro detail!

Toto balení obsahuje 4 napínavé scénáře a každý scénář se skládá ze 3 částí. V každé části musíte najít správnou kombinaci čtyř klíčů z šestnácti možných. Klíče zasunujete do Chrono-dekodéru. Nejděte 3 správné kombinace klíčů během 60 minut a vyhrajte hru. Společně buď vyhráváte nebo prohráváte...

Začínáte otevřením obálky a přečtením úvodního příběhu záhady. Vyřešení záhady je samozřejmostí. Navíc obálky obsahují různé druhy šifer které musíte rozluštit abyste odhalili správnou kombinaci klíčů. Každý hráč si najde vlastní typ šifry do které se může ihned pustit.

Každé kolo budete čelit novým elementům na hracím stole. Budete nalézat nejednu stopu vedoucí k rozluštění celé záhady. Jste připraveni na tuto výzvu?

Chcete-li vyhrát hru ESCAPE ROOM od Blackfire odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 30.11.2017

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace