SOUTĚŽ o deskovou hru TAKENOKO a vstupenky na FESTIVAL HER A HRAČEK PRO MALÉ I VELKÉ v Pardubicích - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru TAKENOKO a vstupenky na FESTIVAL HER A HRAČEK PRO MALÉ I VELKÉ v Pardubicích - www.chrudimka.cz

Blíží se další roční Festivalu her a hraček pro malé i velké který letos proběhne ve dnech 24. a 25. listopadu 2017 v Pardubicích. Víme že si rádi hrajete stejně jako my proto pro Vás připravujeme zábavný a hravý doprovodný program. I v tomto roce Vás budeme postupně lákat na spoustu novinek z řad deskových her hlavolamů autíček panenek robotů i modelů. určitě se dá s nadsázkou říci že část je pardubické deskohraní.

Děti vezměte své rodiče za ruku a přijďte si na Festival her a hraček vybrat a vyzkoušet zajímavé hry které si pak můžete zakoupit a doma společně zahrát.

Festival je určen všem od malých až po velké kteří si rádi hrají lámou si hlavu a baví se. Na festivalu tak mají jedinečnou možnost si hry hračky hlavolamy nebo stavebnice před nákupem vyzkoušet. Nekupují zajíce v pytli. Termín festivalu je záměrně volen před Vánocemi tak aby si návštěvníci mohli nakoupit netradiční a zajímavé dárky.

Chcete-li vyhrát deskovou hru TAKENOKO a rodinné vstupenky na FESTIVAL HER A HRAČEK PRO MALÉ I VELKÉ v Pardubicích odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Výhry:
desková hra TAKENOKO a rodinné vstupenky
na FESTIVAL HER A HRAČEK PRO MALÉ I VELKÉ v Pardubicích

 

Datum ukončení soutěže: 11.11.2017

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace