SOUTĚŽ o hudební knihu BON JOVI - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o hudební knihu BON JOVI - www.chrudimka.cz

OD DOBY KDY BON JOVI VYDALI ALBUM SLIPPERY WHEN WET DÍKY NĚMUŽ SE PROSLAVILI PO CELÉM SVĚTĚ UBĚHLO UŽ VÍCE NEŽ TŘICET LET.

Hudební novinář Bryan Reesman popisuje v této fotografické publikaci bohatý a úspěšný repertoár skupiny Bon Jovi včetně pozoruhodných a nezapomenutelných hitů jako Runaway Livin on a Prayer Keep the Faith Its My Life Bad Medicine Raise Your Hands Lay Your Hands on Me nebo Who Says You Can Go Home. A to jen několik opravdových hitů z mnoha.

Autor se věnuje se sestavám skupiny mapuje vzestupy a pády jednotlivých členů a nezapomněl ani na divoká světová turné natáčení videoklipů nebo sólové projekty jednotlivých členů kapely.

Původní nepřikrášlené rozhovory vzpomínky a a více než 130 barevných fotografií. Tuto kniha jistě ocení každý fanoušek Bon Jovi!

TATO KNIHA OBSAHUJE PŮVODNÍ ROZHOVORY A VÍCE NEŽ 130 BAREVNÝCH FOTOGRAFIÍ. JDE O PRVNÍ TAKTO ROZSÁHLOU FOTOGRAFICKOU PUBLIKACI KTERÁ VZDÁVÁ HOLD JEDNÉ Z NEJPOPULÁRNĚJŠÍCH ROCKOVÝCH KAPEL SVĚTA. POKRÝVÁ OBDOBÍ OD ZALOŽENÍ SKUPINY V ROCE 1983 PŘES VYDÁNÍ PRŮLOMOVÉHO MULTIPLATINOVÉHO ALBA SLIPPERY WHEN WET V ROCE 1986 AŽ PO SOUČASNOST. TATO KNIHA NESMÍ CHYBĚT V KNIHOVNĚ ŽÁDNÉHO FANOUŠKA BON JOVI!

Chcete-li vyhrát jednu ze tří hudební knih BON JOVI odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Výhra: 3x hudební kniha BON JOVI

 

Datum ukončení soutěže: 5.11.2017

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace