SOUTĚŽ: Novinka pro kočky od Fitminu - www.zenyprozeny.cz

SOUTĚŽ: Novinka pro kočky od Fitminu - www.zenyprozeny.cz

Fitmin česká značka výživových programů doplňků a krmiv pro psy kočky a koně nyní rozšiřuje úspěšnou řadu krmiva pro kočky Fitmin For Life. Na trh přichází s novinkou pro kočky a to v podobě masových kapsiček ve čtyřech různých variantách: pro koťata pro kastrované kočky a pro dospělé kočky ve dvou příchutích hovězí a kuřecí. Kompletní receptura poskytuje kočkám vyvážené krmivo obsahující všechny nezbytné živiny pro udržení jejich dobrého zdraví i kondice. Základem je vysoký podíl masa a proteinu. Obsažený tuk je ideálním zdrojem potřebné energie minerály zajistí silné kosti a vitamíny podpoří zdravý stav a udrží vaši kočku ve výborné kondici.
Fitmin je také generálním partnerem závodu Se psem mě baví běh dobročinné akce která se uskuteční v sobotu 7. října od 13 h u Planetária v pražské Stromovce. Účastníci mohou změřit své síly v 35 km dlouhém canicrossovém závodě se psem v kategorii mužů a žen. Startovné bude věnováno na potřeby dobrovolnických organizací které pejskům poskytují dočasně nový domov.

 

Datum ukončení soutěže: 6.10.2017

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace