Soutěž o dětské plenky - www.jarodic.cz

Soutěž o dětské plenky - www.jarodic.cz

Když se nám narodí miminko automaticky mu od prvního dne balíme zadeček do plenky. Možností výběru plenek je v dnešní době mnoho. Pravidelně vyměňujeme znečištěné plenky a zadeček ošetřujeme mastí proti opruzeninám. Některá miminka jsou na opruzeniny mnohem více náchylná než jiná. U některých se také mohou vyskytovat alergické reakce na materiál. Proto je vhodné volit nejvyšší kvalitu plenek.

Přijde čas kdy se budeme chtít věčného přebalování konečně zbavit. Některé děti jsou rychlejší jiným učení na nočník trvá déle. Pokud přechod na bezplenkové období trvá moc dlouho začneme být podráždění a vymýšlíme různé metody jak jej urychlit. V případě pomočování dítěte ještě po pátých narozeninách je vhodné zajít za pediatrem. Ten rozhodne zda dítě pošle na další vyšetření. Inkontinence u dětí je poměrně častý problém.

Soutěžní otázka
Připravili jsme pro vás soutěž o balení plenek Bambo nature pro vaše miminko dle vašeho výběru. Tři z vás kteří správně odpoví na soutěžní otázku a jejichž odpověď dorazí 20. 40. a 60. v pořadí získají zdarma balení plenkových kalhotek Bambo nature.
Jak vyberete správnou velikost plenek pro své miminko na eshopu www.dentimedshop.cz?

Podle konfekční velikosti miminka
Podle obvodu boků miminka
Podle hmotnosti miminka

 

Datum ukončení soutěže: 31.10.2017

Kategorie: Pro děti & kočárky & výbava


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace