Nový gin z Londýna, který žije celých 24 hodin

Nový gin z Londýna, který žije celých 24 hodin

V dubnu letošního roku byl v České republice představen superprémiový gin Beefeater 24. Jeho jedinečnost je v obsahu a době macerace. Beefeater 24 totiž obsahuje směs 12 bylinných přísad a maceruje se přesně 24 hodin. Osobně ho namíchal po téměř dvou letech experimentů současný Mistr destilace značky Beefeater Desmond Payne v Londýně. Evidentně ho hledání nových přísad bavilo, a tak vznikl gin nové specificky jemné chuti, který lze popíjet samostatně, ale zároveň tvoří vhodný základ pro mnoho jedinečných koktejlů.

Beefeater 24 je oproti tradičnímu ginu obohacen několika novými přísadami. Ty jsou z celého světa a důraz je samozřejmě kladen na jejich kvalitu. Postup výroby je stejný jako u tradičního ginu Beefeater. Přísady se macerují, tedy máčí, po dobu 24 hodin v kvalitním obilném lihu a pak se 8 hodin destilují. V průběhu destilace postupně vystupují vůně jednotlivých přísad.

 

Datum ukončení soutěže: 30.6.2009

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace