SOUTĚŽ o deskovou hru CENTURY: cesta koření - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru CENTURY: cesta koření - www.chrudimka.cz

Trilogie CENTURY je řada vzrušujících a báječných návykových samostatných her které se dají navzájem kombinovat. Každý rok vyjde u Piatniku jeden díl.

Před staletími byl obchod s kořením nejdůležitějším trhem na světě. Rozvíjel i ničil impéria nutil člověka poznávat vzdálené kouty země a vedl k objevení nových světů. V tu dobu hodnota koření dokonce soupeřila s hodnotou zlata! V dávných časech přinášelo koření netušená tajemství a půvab dálek.

Obchodníci s kořením vymýšleli fantastické historky o nebezpečích provázejících jejich cesty ke koření v naději že tak prodají své zboží za vyšší ceny. V pozdějších staletích byla poptávka po koření tak velká že ti kteří řídili obchod s kořením získali obrovské bohatství a slávu. Nyní se i vy ocitnete se svou karavanou na cestě z Východu ke Středozemnímu moři abyste nalezli bohatství a štěstí. Pro vás jako vůdce karavany začíná putování po Cestě koření.

Objevte krásu Cesty koření a pestrobarevných trhů doprovázených úžasným uměleckým dílem od mezinárodně proslulé výtvarnice Fernandy Suárez. Ponořte svou mysl do jednoduchých a čistě herních mechanismů v kombinaci s nádechem systému deck-building které rozvíjejí další strategie a možnosti.

Century - cesta koření je skutečně mimořádná hra Budete chtít hrát znovu a znovu...a znovu!

Prozkoumejte trhy - Obchodujte a zlepšete svou nabídku - Prodejte a získejte body.

Chcete-li vyhrát deskovou hru CENTURY: cesta koření od Piatniku odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 18.9.2017

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace